UNDERVISNING 

Føler du, at ridningen nogengange går i hårdknude? Eller ved du ikke, hvad målet er, eller hvad du skal træne hen mod?


Drømmer du om at forstå, hvorfor din hest reagerer, som den gør? Eller drømmer du om at kunne hjælpe din hest videre i en svær opgave på en harmonisk måde? Er din hest for for tung på tøjlen? Eller slår hele tiden fra? Det kan også være, at din hest springer i forkert galop på den ene volte?

Måske drømmer du om at ride en smidig og stærk velgående hest med samarbejde i fokus? Og hvor både hest og rytter er i mental og fysisk balance? 

Jeg har mere end 20 års erfaring med undervisning og træning af mange forskellige ekvipager i problemadfærd, klassisk/akademisk dressur, horsemanship, moderne læringsteori, centreret ridning, gangartstræning og føl- og unghestetræning. 

Jeg vil tilrettelægge en undervisning for netop dig og din hest med en simpel og systematisk tilgang med harmoni i fokus, hvor du kommer ind til kernen af dine udfordringer og kan komme videre i træningen. 

Med min undervisning vil du vide præcis, hvad du skal træne fra gang til gang, og du vil få et unikt samarbejde med din hest. 


På min vej til det jeg kan I dag, har vejen nogengange været svær. Men med hver udfordring har jeg virkelig lært noget. Så selvom det føles svært ind i mellem, så føler jeg med dig.


Læs mere om mig under CV eller på forsiden.