Onemindinmotion.com 

v/ Rebecca PlonRebecca Plon


Jeg er født i 1989 på Djursland og har gennem hele mit liv haft glæde af og passion for heste.

Det har for mig ikke kun handlet om at ride hestene, men derimod været mit liv og min barndom.

Jeg kunne som barn være blandt hestene på marken i flere timer blot for at være sammen med dem.

Selvom jeg ikke tænkte over det dengang, har jeg som voksen kunnet se, at det har haft en enorm betydning for den forståelse og indlevelse i hestens verden, som jeg har i dag.

En vigtig ting, som jeg har taget med mig fra alle de mange timer på folden, er min tålmodighed og tilstedeværelse. Jeg har ikke altid været bevidst om i hvilket omfang, at ting tager tid, men jeg har samtidig ikke haft travlt, men derimod haft lysten til bare at være til stede med hestene.

Det, der driver mig med disse store og fantastiske dyr, er hvad der er muligt at opnå via et godt samarbejde. At vide, at vi kan få disse kæmpestore dyr til at arbejde under os alene ved tankens kraft, er en fantastisk tanke.


Vejen til den jeg er i dag:

Da jeg var 10 år, skiftede jeg fra traditionel rideskole til Trille Kjeldsens islandske hesterideskole. Trille lærte mig alt grundlæggende omkring heste og ridning, og at det kunne være sjovt at ride uden at skulle konkurrere hele tiden.

I 2002 stiftede jeg for første gang bekendtskab med natural horsemanship og har siden da været på en lang række kurser og praktikophold indenfor horsemanship, lederskab, kropssprog, moderne indlæringsteori, klassisk dressur, akademisk dressur, centreret ridning, passive leadership, centreret ridning, løsarbejde, massage, strækøvelser med mere.

Instruktører jeg har været på kurser og i praktik ved: Jasmin Schact, Majbritt Carter (Monty Roberts), Helle Knudsen, Ute Lehmann, Mike Beck, Tabita Cramers, Christina Holmbæck, Karina Branderup (Bent Brannderup), Nicole Weinauge (Phillipe Karl), Christofer Dahlgren, Amanda Barton (Mark Rashid), Lotta Månsson, Lene Jacobsen med flere..


Jeg ser frem til fortsat at videreuddanne mig inden for mine store passioner.   

***Tag den tid ting tar', så ting tar' mindre tid**

www.onemindinmotion.com v/ Rebecca Plon - rebeccaplon@hotmail.com - 27111477