Onemindinmotion.com 

v/ Rebecca PlonFilosofi


Onemindinmotion – ét sind i bevægelse – handler om at hest og rytter kommer i harmoni og balance.  For at hesten kan komme i harmoni og balance, er det vigtigt vi selv er det. Der er både mental og fysisk balance, og disse to hænger nært sammen.

Min filosofi er at opbygge et samarbejde med hesten, hvor hesten hele tiden arbejder sammen med en og ikke for en, og hvor ekvipagen udvikler sig sammen.

Den handler om at skabe et godt og funktionelt samarbejde for begge parter, hvor vi oplever succeser i hverdagen.

Den handler om, at tilpasse indlæringen og arbejdet den enkelte hest og rytter, da ekvipager er forskellige og lærer forskelligt.   

Den handler om at være nærværende og være i nuet, være positiv, få gode oplevelser samt have det sjovt med det vi laver.

I min filosofi handler det om, at have tålmodighed og motivation, da jeg tror, at enhver ekvipage kan nå sit mål, med den rigtige motivation og med at tage den tid tingene tager for at nå målet. 

Klassisk dressur:

En af mine store passioner i træningen med min hest er at smidiggøre og styrke min hest for at opnå samling.  

Målet med denne træning er, at lære hesten at kippe i sit bækken på en harmonisk balanceret måde uden modstand og spænding. Når hesten kipper i sit bækken, forkortes muskulaturen i underlinjen og forlænges i overlinjen. Det er det, vi kalder, at hesten løfter sin ryg, der kommer mere vægt på bagparten og mindre på forparten.

Før jeg kan kræve harmoni og balance fra min hests side, må jeg arbejde med mig selv og arbejde med min balance, indvirkning, opstilling og kropsbevidsthed. Selvom målet i dressuren er samling, ser jeg arbejdet og vejen frem som mindst lige så spændende.

Jeg interesserer mig for hestens biomekanik og muskelopbygning og at det er rigtig spændende at kigge på den enkelte hest og se dennes individuelle læringsbehov.

***Tag den tid ting tar', så ting tar' mindre tid**

www.onemindinmotion.com v/ Rebecca Plon - rebeccaplon@hotmail.com - 27111477